2001 YILINDA VAKFIN HİZMET BİNASI TEMEL ATMA TÖRENİ

GAZİANTEP YARDIM VAKFINA AİT YENİ HİZMET BİNASI 2 EKİM 2005 TARİHİNDE SAYIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. ASIM GÜZELBEY'İN KATILDIĞI BİR TÖRENLE HİZMETE AÇILMIŞTIR

1994 YILINDA GAZİANTEP DEVLET HASTANESİ CERRAHİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ HİZMETE AÇILMIŞTIR.

1994 YILINDA GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ MİKROBİYOLOJİ LABORATUARININ TAMAMLANMASINA KATKIDA BULUNULMUŞTUR.

31.08.1994'DE TEKKE SAĞLIK OCAĞI HİZMETE AÇILMIŞTIR.

1994'DE ÇOCUK HASTANESİ 3. KAT İNŞAATI YAPILMIŞ HİZMETE AÇILMIŞTIR.

1994'DE YILINDA ÇOCUK YUVASINA SU DEPOSU YAPTIRILMIŞTIR.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLE YAPILAN PROTOKOL GEREĞİNCE G.ANTEP ŞAHİNBEY MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİNİN 2. KATI VAKFIMIZ YÖNETİM KURULU'NUN ŞAHSİ KATKILARIYLA YAPILARAK OKUL'A GAZİANTEP YARDIM VAKFI MESLEK EĞİTİM MERKEZİ ADI VERİLMEK ÜZERE GAZİANTEP MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE 14.09.2007'DE TESLİM EDİLMİŞTİR.

2005 YILINDA TALASEMİ HASTALARINA BEDELİ YÜKSEK OLAN 7 ADET DESFERAL İNFÜZYON, 1200 ADET TALASET İĞNE, 125 ADET LOKOSİT FİLTRE TEMİN EDİLMİŞTİR.

Antalya Evden Eve Nakliyat