GAZİANTEP YARDIM VAKFI GERÇEK İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE GIDA, EĞİTİM, KİRA VE EŞYA YARDIMI YAPMAKTADIR. HAYIR SAHİPLERİNİN GIDA, EŞYA, NAKİT PARA GİBİ BAĞIŞLARINI RESMİ MAKBUZ KARŞILIĞINDA ALIP, ZERRESİNE DOKUNMADAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRMAKTADIR. GYV'NİN CARİ HARCAMALARI YÖNETİM KURULU TARAFINDAN KARŞILANMAKTADIR.

GAZİANTEP YARDIM VAKFI YARDIM ULAŞTIRDIĞI 350-400 CİVARINDA EVE GIDA, EĞİTİM, EV EŞYASI, KİRA GİBİ YARDIMLARI PERİYODİK OLARAK YAPMAKTADIR. SÜREKLİ YAPILAN KONTROLLERLE EKONOMİK DURUMUNDA DÜZELME OLAN EVLERİN YARDIMLARI KESİLMEKTEDİR.

GAZİANTEP YARDIM VAKFI HALİHAZIRDA 500 CİVARINDA İHTİYAÇ SAHİBİ BAŞARILI İLKÖĞRETİM VE LİSE ÖĞRENCİSİNE HER ÖĞRENİM DÖNEMİ BAŞINDA KIRTASİYE, FORMA, AYAKKABI, ULAŞIM ÜCRETİ GİBİ YARDIMLAR YAPMAKTADIR. BU ÖĞRENCİLERİN ÇOĞU GYV’DEN YARDIM ALAN AİLELERİN ÇOCUKLARIDIR.

GAZİANTEP YARDIM VAKFI YARDIM İÇİN BAŞVURUDA BULUNAN AİLENİN VERDİĞİ BİLGİLER İLE; AYNI ZAMANDA VAKFIMIZIN YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN TESBİTİNDE TECRÜBELİ 4 KİŞİNİN EN AZ 2'SİNİN KATILIMIYLA EVİ KONTROL EDER. GELİRLERİ YETERLİ OLMAYAN AİLELERİN BAŞARILI ÇOCUKLARININ EĞİTİM MASRAFLARINA KATKIDA BULUNUR. BU ŞEKİLDE EBEVEYNLER ÇOCUKLARIN OKUMASINI KÜLFET OLARAK GÖRMEYECEĞİ GİBİ ÇOCUK(LAR) DA BAŞARILI OLMAZSAM OKUYAMAM DİYEREK DAHA ÇOK ÇALIŞMAKTADIR. BU GİBİ AİLELERE İHTİYAÇLARI VARSA GIDA YARDIMI DA YAPILMAKTADIR.

GAZİANTEP YARDIM VAKFI, İNSAN ONURUNU ZEDELEMEDEN VE İNSANLARI TEMBELLİĞE YÖNLERDİRMEDEN YARDIM YAPACAĞI DOĞRU KİŞİLER BULMADA KILI KIRK YARARAK ÇALIŞMAKTADIR.

GAZİANTEP YARDIM VAKFI NIN BİRİNCİ ÖNCELİĞİ EĞİTİME KATKIDIR VE PROJELERİ ARASINDA GAZİANTEP’TE  ÜNİVERSİTE KURMAK VARDIR.

Antalya Evden Eve Nakliyat